Dakgoten

 • Waterdichte dakgoot
 • Gratis offerte voor kwaliteitscontrole
 • Bespaar kosten door concurrentievergelijking
 • Snelle service en professioneel advies
Maak Kennis

Dakgoot reparatie

Dakgoten zijn cruciaal voor het afvoeren van regenwater en vereisen goed onderhoud om verstoppingen en lekkages te voorkomen. Beschadiging kan tot vochtproblemen leiden. Snelle reparatie is essentieel om schade te minimaliseren.

Voor problemen zoals lekkages, loszittende goten, verstoppingen of corrosie, is directe actie nodig. Eenvoudige zaken zoals verstoppingen kun je zelf aanpakken, maar voor complexere reparaties is het inschakelen van een specialist, zoals LS Dakspecialist, aanbevolen voor kwalitatieve reparatie of vervanging.

Verschillende soorten dakgoten

Bakgoot, Mastgoot, Zakgoot, Kilgoot, Verholen goot, elk met unieke kenmerken geschikt voor diverse toepassingen

Maatvoeringen voor zinken dakgoten

Beschikbaar in halfronde zinken mastgoot en rechthoekige zinken bakgoot, met diverse maten voor elke situati​e

Bel ons

085 060 9964

Reparatie van uw Dakgoot met Resitrix: Duurzame Oplossing

Het repareren van dakgoten is cruciaal voor het behoud van uw woning, en met Resitrix, een hoogwaardige EPDM oplossing, verzekert u zich van een duurzame reparatie. Deze flexibele rubberen bekleding hecht uitstekend op vrijwel elk materiaal en biedt een waterdichte, weerbestendige laag die de levensduur van uw dakgoot aanzienlijk verlengt.

Resitrix is niet alleen bestand tegen extreme weersomstandigheden, maar ook eenvoudig te installeren, waardoor het de ideale keuze is voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Door te kiezen voor een reparatie met Resitrix, kiest u voor een betrouwbare oplossing die uw dakgoot voor vele jaren beschermt tegen lekkages en corrosie.

Tevredenheidsgarantie

Tot 20 jaar garantie

Zinken dakgoot

Herstel Uw Zinken Dakgoot:
Effectief en Betrouwbaar

Het repareren van een zinken dakgoot vereist specifieke vakkennis en precisie. Het materiaal zink staat centraal vanwege zijn robuuste duurzaamheid en minimale onderhoud, waardoor het een ideale keuze is voor elke woning.

Vertrouw op de deskundigheid van LS Dakspecialist voor het verlengen van de levensduur van uw zinken dakgoot.

Herstel naden in zinken dakgoten door ze te solderen of met vloeibaar zink te versterken, wat ook effectief haarscheurtjes en gaatjes dicht.

De levensduur van een zinken dakgoot is doorgaans tussen de 25 en 40 jaar, afhankelijk van onderhoud en weersomstandigheden.

Dakgoten worden van zink gemaakt omdat zink een duurzaam, bewerkelijk materiaal is dat makkelijk ter plaatse kan worden gebogen, geknipt, en gesoldeerd, en traditioneel gezien een kosteneffectieve oplossing biedt voor  hoogwaardige dakgoten

Gratis dakinspectie?

085 060 9964

REVIEWS

Wat klanten over
ons zeggen

Ze hebben mij geholpen met het vernieuwen van mijn platte dak. Professioneel bedrijf, zeker aan te raden!

Dit is een goed bedrijf dat kwalitatief goed en netjes werk verricht. De reparatie aan onze Nok van het dak en de dakgoot zien er super uit echt een aanrader voor iedereen. Maandag gebeld voor een afspraak en woensdag was alles gerepareerd. bedankt mannen top werk geleverd.

Zeer netjes bedrijf, klantvriendelijk.werk netjes afgeleverd

contact formulier

Gratis Dakinspectie

  Wat is er nieuw

  Onze Laatse Blogs

  Dakdekker Amsterdam

  Amsterdam Dakdekker: Kwaliteit en Betrouwbaarheid bij LS Dakspecialist In de bruisende stad Amsterdam, waar de architectuur net zo…

  Dakdekker spoed

  Waarom ‘Dakdekker Spoed’ Uw Eerste Keuze Moet Zijn Bij Dakproblemen In de wereld van woningonderhoud is het dak…

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!