Energiebesparing, duurzaam

Dakisolatie

 • Gratis offerte voor kwaliteitscontrole.
 • Bespaar kosten door concurrentievergelijking.
 • Snelle service en professioneel advies.
Maak Kennis

Dakisolatie aanbrengen

Het toepassen van dakisolatie zorgt ervoor dat uw huis de warmte beter vasthoudt, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op de energiekosten. Warmteverlies, voornamelijk via het dak, resulteert in hogere energierekeningen.

Ons team staat klaar om de dakisolatie van uw woning te optimaliseren, bijvoorbeeld door het toevoegen van een extra laag isolatie of door het installeren van een nieuw type dakbedekking met een betere isolatiewaarde, zoals een groendak.

 

Bespaar maandelijks op energiekosten

Door uw dak te isoleren, kunt u elke maand aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

Vertrouw op onze expertise en vakmanschap

Bouw op onze expertise en beproefde vaardigheden voor kwalitatieve oplossingen.

Bel ons

085 060 9964

Dakisolatie hellend en plat dak

Isolatie voor platte daken omvat drie hoofdprincipes: koud, warm en omgekeerd dak. Elk principe vereist specifieke isolatiematerialen, terwijl hellende daken twee opties hebben.

Bij het isoleren kan men kiezen tussen interne en externe aanpak, waarbij de juiste materialen van groot belang zijn. Steenwol en glaswol zijn populaire keuzes, maar professioneel advies blijft noodzakelijk.

Het is essentieel om zeker te zijn van de juiste materiaalkeuze door te vertrouwen op specialistisch advies. Goede isolatie is niet alleen ecologisch verantwoord, maar levert ook financiële voordelen op, vooral bij hellende daken.

Effectieve isolatie behoudt warmte in de winter en houdt kou buiten, terwijl het in de zomer de noodzaak van airconditioning vermindert. Aarzel niet langer en investeer in isolatie voor kostenbesparing en verbeterd comfort.

Diverse dakisolaties

Dakisolatie van binnenuit is vaak de voordeligste optie, met minder benodigde werkzaamheden. Steenwol of glaswol kan hierbij worden gebruikt, waardoor het dak direct bescherming biedt. Bij gebruik van een onderdak zijn er meer isolatiemogelijkheden.

Dakisolatie van buitenaf is een alternatief, vooral als er geen onderdak aanwezig is. Hoewel dit meestal duurder is dan isolatie van binnenuit, kunnen hiermee goede resultaten worden behaald.

Hoewel het isoleren van het dak geld kan besparen op de energierekening doordat warmte wordt behouden, zijn er initiële kosten voordat de besparingen kunnen worden gerealiseerd. Hoewel momenteel de Subsidie Energiebesparing Eigen Woning niet beschikbaar is, kunnen VvE’s, woningcorporaties of woonverenigingen nog steeds isolatiesubsidies aanvragen.

Professionele Dakwerker met Rol Bitumen op Schouder bij LS Dakspecialist

Tevredenheidsgarantie

Tot 20 jaar garantie

Vertrouwd Beste Bedrijf

Betrouwbaar Vakkundig Team

LS Dakspecialist staat bekend  op ons vakmanschap in dakisolatie. Ons ervaren team begrijpt de unieke behoeften van elk dak en biedt op maat gemaakte isolatieoplossingen voor optimale energie-efficiëntie en comfort.

Met onze expertise en hoogwaardige materialen wordt uw dakisolatie perfect geïnstalleerd, wat resulteert in minimaal warmteverlies en lagere energierekeningen. 

Voor dakisolatie zijn materialen zoals steenwol en glaswol populair vanwege hun effectiviteit en isolerende eigenschappen. Het beste materiaal hangt af van factoren zoals budget, isolatiewaarde en de specifieke behoeften van het dak.

Ja, PIR-platen kunnen direct tegen het dakbeschot worden geplaatst voor efficiënte isolatie zonder extra luchtspouw. Dit zorgt voor een snelle en effectieve isolatie van het dak.

Met een lambdawaarde van 0,032-0,036 is gemiddeld 12 cm isolatie nodig. Een schuin dak is optimaal geïsoleerd met PUR of PIR. Een laag van 9-11 cm dikte volstaat.

Gratis dakinspectie?

085 060 9964

REVIEWS

Wat Klanten Zeggen

Ze hebben mij geholpen met het vernieuwen van mijn platte dak. Professioneel bedrijf, zeker aan te raden!

Dit is een goed bedrijf dat kwalitatief goed en netjes werk verricht. De reparatie aan onze Nok van het dak en de dakgoot zien er super uit echt een aanrader voor iedereen. Maandag gebeld voor een afspraak en woensdag was alles gerepareerd. bedankt mannen top werk geleverd.

Zeer netjes bedrijf, klantvriendelijk.werk netjes afgeleverd

contactformulier

Gratis Dakinspectie

  Wat is er nieuw

  Onze Laatste Blogs

  Dakdekker spoed

  Waarom ‘Dakdekker Spoed’ Uw Eerste Keuze Moet Zijn Bij Dakproblemen In de wereld van woningonderhoud is het dak…

  Dakrenovatie

  Dakrenovatie: Een Cruciale Investering in de Duurzaamheid van Uw Woning In de wereld van woningonderhoud is dakrenovatie een…

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!