EPDM

 • Gratis offerte voor EPDM-dakbedekking
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Snelle en vakkundige plaatsing
 • Deskundig advies op maat
Maak Kennis

EPDM dakbedekking repareren of renoveren

Een plat dak vereist regelmatig onderhoud, waarbij de keuze van dakbedekking cruciaal is voor bescherming tegen weersomstandigheden. EPDM, een synthetisch rubber, is ideaal voor platte daken dankzij zijn elasticiteit, duurzaamheid en weerbestendigheid.

LS Dakspecialist is gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en vervangen van EPDM dakbedekking, gebruikmakend van topkwaliteit materialen en biedend een solide garantie op onze EPDM-dakwerken. Met onze expertise in EPDM zorgen we voor een langdurige en effectieve bescherming van uw plat dak.

Superieure Waterdichtheid

EPDM zorgt voor een duurzame, waterdichte bescherming op platte en licht hellende daken, weerstaand aan uiteenlopende weersomstandigheden

Langdurige Duurzaamheid

Biedt weerstand tegen extreme weersomstandigheden en vereist minimale onderhoud, wat resulteert in een lange levensduur.

Bel ons

085 060 9964

Professionele EPDM Dakbedekking Installatie: Waarom Kiezen Voor Ons?

Bij de installatie van EPDM dakbedekking staat nauwkeurigheid voorop. Ons proces begint met het verwijderen van oude dakmaterialen, gevolgd door een grondige reiniging en inspectie van het dak voor eventuele schades. We snijden de EPDM folie precies op maat en gebruiken geavanceerde verlijmingstechnieken voor een perfecte pasvorm. Onze expertise in EPDM daksystemen garandeert een feilloze afwerking.

Ontdek de Voordelen van Onze Service:

20 Jaar Expertise: Vertrouw op onze jarenlange ervaring voor topkwaliteit EPDM dakbedekking.
Complete Service: Van inspectie tot installatie, wij regelen alles zonder zorgen.
Persoonlijk Advies: Elk dak is uniek; ontvang advies op maat voor de beste oplossing.
Gecertificeerde Expertise: Ons team biedt deskundig advies, gesteund door certificering.

Wat zijn de voordelen van EPDM?

EPDM dakbedekking biedt meerdere voordelen vergeleken met traditioneel dakleer, waaronder:

Langere Levensduur: EPDM kan tot 50 jaar meegaan, in tegenstelling tot de 20 jaar van standaard dakbedekkingen, waardoor je bespaart op onderhouds- en vervangingskosten.
Hoge Flexibiliteit: Het materiaal is zeer flexibel, wat het bestand maakt tegen dakbewegingen, waardoor scheuren en barsten verminderen.
Milieuvriendelijk: EPDM is een groene keuze, dankzij de volledige recyclebaarheid.
Isolerend Vermogen: Natuurlijke isolatie-eigenschappen van EPDM helpen warmte te behouden in de winter en koelte in de zomer.

EPDM dakbedekking vervangen of renoveren

Bij LS Dakspecialist begrijpen we het belang van een goed onderhouden EPDM dak op uw platte dak. Mocht uw dakbedekking tekenen van slijtage vertonen, zoals scheurtjes of beschadigingen, dan zijn wij er om deze vakkundig te renoveren. Deze defecten kunnen leiden tot lekkages, met potentieel schade aan uw woning en bezittingen als gevolg. Als renovatie geen optie meer is, adviseren we u graag over de beste vervangende dakbedekking die past bij uw dak en omstandigheden.

Daarnaast biedt LS Dakspecialist de mogelijkheid voor een gratis dakinspectie. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen of uw dak aan renovatie toe is. U kunt altijd rekenen op onze expertise voor een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit.

Close-up van bitumen dakbedekking aangelegd door LS Dakspecialist.

Vervanging van dakleer door EPDM dakbedekking

Overweeg je een upgrade van dakleer naar EPDM dakbedekking voor je platte dak? De overstap naar EPDM is een slimme keuze voor duurzaamheid en lekpreventie. Bij LS Dakspecialist beschikken we over uitgebreide expertise in het vervangen van dakleer door EPDM, een proces dat wij efficiënt en met precisie uitvoeren. Kies voor onze vakkundige aanpak om je dak te voorzien van een langdurige, waterdichte oplossing.

Waarom kiezen voor EPDM als vervanging voor uw huidige dakbedekking?

Veel platte daken zijn nog voorzien van traditionele dakbedekking zoals dakleer, dat niet dezelfde voordelen biedt als EPDM. EPDM overtreft dakleer in elasticiteit en weerbestendigheid, waardoor het risico op lekkages en schade aanzienlijk vermindert. Bovendien heeft EPDM een langere levensduur. Overstappen naar EPDM dakbedekking is een slimme zet, vooral wanneer je bestaande dakbedekking aan vervanging toe is.

Een werknemer van LS Dakspecialist die voegen uitslijpt op een bakstenen muur.

Tevredenheidsgarantie

Tot 20 jaar garantie

VERTROUWD BEDRIJF

Betrouwbaar Vakmanschap

LS Dakspecialist is uw expert in EPDM dakbedekking. Ons deskundige team kent de specifieke eigenschappen van EPDM toepassingen en levert maatwerk dat garant staat voor superieure duurzaamheid en weerbestendigheid.

Dankzij onze vakkennis en het gebruik van premium materialen garanderen we een feilloze installatie van uw EPDM dakbedekking, wat leidt tot een verlengde levensduur van uw dak en maximale bescherming tegen allerlei weersomstandigheden.

Beide materialen bieden weerbestendige, waterdichte bescherming. Prijs, levensduur, aanbrengmethode, en onderhoud zijn de belangrijkste keuzefactoren.

EPDM kan in bepaalde situaties direct over bitumen dakbedekking, ook bekend als dakleer, worden geplakt.

EPDM kent geen specifieke onder- of bovenkant.

Gratis dakinspectie?

085 060 9964

REVIEWS

Wat Klanten Zeggen

Dit is een goed en jong bedrijf dat kwalitatief goed en netjes werk verricht. De reparatie aan onze Nok van het dak en de dakgoot zien er super uit echt een aanrader voor iedereen. Maandag gebeld voor een afspraak en woensdag was alles gerepareerd.

Ze hebben mij geholpen met het vernieuwen van mijn platte dak. Professioneel bedrijf, zeker aan te raden!

Goede ervaring met LS Dakspecialist, snelle service en leveren goed werk. Wij zijn zeer tevreden!

Geholpen door 2 vriendelijke en vakkundige mannen..goed werk afgeleverd

CONTACTFORMULIER

Gratis Dakinspectie

  WAT IS ER NIEUW

  Onze Laatste Blogs

  Bitumen dakbedekking

  Waarom Bitumen Dakbedekking de Beste Keuze is voor Uw Woning Wanneer het aankomt op het beschermen van uw…

  Dakdekker spoed

  Waarom ‘Dakdekker Spoed’ Uw Eerste Keuze Moet Zijn Bij Dakproblemen In de wereld van woningonderhoud is het dak…

  Dakisolatie

  Waarom Dakisolatie Essentieel is voor Uw Woning Introductie In de huidige tijd, waar energie-efficiëntie en comfort in het…

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!