Dakrenovatie

 • Gratis offerte aanvragen voor dakrenovatie.
 • Profiteer van professioneel advies op maat.
 • Bespaar tijd en geld met onze efficiënte service.
 • Krijg een duidelijk beeld van de kosten voor uw dakproject.
Maak Kennis

Dakrenovatie

Is je dak versleten of moet het dakleer worden vervangen? Het vernieuwen van je dak is een klus waar je wellicht tegenop ziet. Toch is een goed onderhouden dak van cruciaal belang voor je huis en comfort. Verouderde dakbedekking kan leiden tot lekkages en extra kosten. Is je dak aan vernieuwing toe of wil je het dak renoveren?

Dan ben je bij onze dakspecialisten aan het juiste adres. Wij zijn experts in dakrenovaties in Noord-Holland en Utrecht. Met diverse bussen op de weg zijn we snel ter plaatse voor een gratis dakinspectie en een vrijblijvende offerte voor het vervangen van je dak.

Energie Efficiëntie

Verbeter de energie-efficiëntie van je huis door middel van dakrenovatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een milieuvriendelijker woning.

Waardevermeerdering Woning

Verhoog de waarde van je woning en verbeter de esthetiek door verouderde dakbedekking te vervangen, wat ook kan helpen bij het voorkomen van structurele schade en lekkages.

Bel ons

085 060 9964

Professionele Dakwerker met Rol Bitumen op Schouder bij LS Dakspecialist

Soorten dakbedekkingen

De materialen die geschikt zijn voor het bedekken van een plat dak zijn:

 • Bitumen dakbedekking, ook bekend als dakleer, wordt optimaal aangebracht met een brander voor een sterke en duurzame hechting. Het is vaak de voordeligere keuze en blijft uitstekend, zelfs voor schuurdaken.
 • PVC dakbedekking, gemaakt van kunststof, wordt met lijm of hete lucht op het dak bevestigd.
 • EPDM, een duurzaam materiaal met weinig onderhoud, is elastisch en bestand tegen weerselementen, wat resulteert in een langere levensduur.
 • Groendak, waarbij het dak bedekt wordt met diverse planten en grassen, verbetert niet alleen de esthetiek van uw huis, maar biedt ook bescherming tegen weersinvloeden en verhoogt de isolatiewaarde, waardoor energiekosten worden verlaagd.

Als u twijfelt over welk type dakbedekking het beste bij uw situatie past, bieden wij graag gratis advies en een vrijblijvende dakinspectie aan!

Dakrenovatie

Indien uw platte of pannendak na jaren van slijtage aan vervanging of verbetering toe is, is een volledige dakrenovatie nodig. Het dak doorstaat veel tijdens de winter- en zomermaanden, vooral in regio’s met extreme weersomstandigheden zoals Nederland. Wanneer uw dak aanzienlijk werk vereist, is het essentieel om de kosten voor renovatie te onderzoeken.

Mogelijk overweegt u zonnepanelen te installeren, dus het is belangrijk om te controleren of uw dak hiervoor geschikt is. Als dat niet het geval is, kan een dakrenovatie ervoor zorgen dat uw dak geschikt wordt gemaakt voor zonnepanelen.

Met 18 jaar professionele ervaring, hanteren wij een transparante werkwijze en bieden wij gratis dakinspecties en vrijblijvende offertes aan. Wij moedigen aan om grondig onderzoek te doen naar de kosten van dakrenovatie voordat u een beslissing neemt. Wij streven ernaar u de meest betaalbare prijs te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij ons is dakrenovatie verrassend betaalbaar!

Tevredenheidsgarantie

Tot 20 jaar garantie

VERTROUWD BEDRIJF

Betrouwbaar Vakmanschap

LS Dakspecialist is uw expert in dakrenovatie. Ons deskundige team kent de specifieke uitdagingen van elk dak en levert op maat gemaakte renovatieoplossingen voor de beste duurzaamheid en prestaties.

Dankzij onze vakkennis en het gebruik van eersteklas materialen garanderen we een feilloze uitvoering van uw dakrenovatie, wat leidt tot een verhoogde levensduur van uw dak en verbeterde bescherming tegen de elementen.

Een nieuw dak hangt af van de materialen en vakmanschap. Dakpannen zijn de grootste uitgave.

Dakrenovatie duurt enkele dagen voor alleen nieuwe dakbedekking, maar enkele weken voor ondersteuningsaanpassingen en thermische verbeteringen.

In 2024 is er geen landelijke dakrenovatiesubsidie. Wel is er €15,- per m² subsidie voor dakisolatie, die verdubbelt naar €30,- bij extra energiebesparende maatregelen.

Gratis dakinspectie?

085 060 9964

REVIEWS

Wat Klanten Zeggen

Ze hebben mij geholpen met het vernieuwen van mijn platte dak. Professioneel bedrijf, zeker aan te raden!

Dit is een goed bedrijf dat kwalitatief goed en netjes werk verricht. De reparatie aan onze Nok van het dak en de dakgoot zien er super uit echt een aanrader voor iedereen. Maandag gebeld voor een afspraak en woensdag was alles gerepareerd.

Zeer netjes bedrijf, klantvriendelijk.werk netjes afgeleverd

CONTACTFORMULIER

Gratis Dakinspectie

  WAT IS ER NIEUW

  Onze Laatste Blogs

  Dakdekker spoed

  Waarom ‘Dakdekker Spoed’ Uw Eerste Keuze Moet Zijn Bij Dakproblemen In de wereld van woningonderhoud is het dak…

  Dakrenovatie

  Dakrenovatie: Een Cruciale Investering in de Duurzaamheid van Uw Woning In de wereld van woningonderhoud is dakrenovatie een…

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!