Schoorsteen renovatie

 • Gratis offerte voor schoorsteenrenovatie
 • Deskundig advies op maat
 • Voorkom lekkages en schade
 • Betrouwbare specialisten voor uw project
Maak Kennis

Professionele dakdekker, vakkundige schoorsteen renovatie

Op zoek naar een expert in schoorsteenherstel? LS Dakspecialist is waar u moet zijn!

Langdurig gebruik van uw schoorsteen of rookkanaal kan leiden tot onherstelbare schade, zoals lekkages of scheuren door slijtage. Wacht niet langer en vraag nu een gratis inspectie aan bij LS Dakspecialist!

Superieure Waterdichtheid

Bij schoorsteenrenovatie zorgt de juiste behandeling voor een waterdichte bescherming, ideaal voor het behoud van uw schoorsteen onder alle weersomstandigheden.

Langdurige Duurzaamheid

Biedt weerstand tegen extreme weersomstandigheden en vereist minimale onderhoud, wat resulteert in een lange levensduur.

Bel ons

085 060 9964

Specialist in schoorsteen renovatie

Heeft uw karakteristieke woning een versleten schoorsteen? Merkt u dat uw schoorsteen niet naar behoren functioneert? Verwaarlozing over de jaren kan leiden tot schade aan het metselwerk of voegwerk van uw schoorsteen. Volgens onderzoek van Dakdekker Van Leeuwen kunnen de kosten voor het onderhouden van een slecht onderhouden schoorsteen flink oplopen. In zo’n geval is volledige restauratie vaak de beste optie.

Wij willen u graag informeren over de belangrijkste aspecten van schoorsteenrestauratie. Investeren in een volledige herstelling is niet alleen kosteneffectief, maar zorgt er ook voor dat uw schoorsteen er weer als nieuw uitziet.

Tevredenheidsgarantie

Tot 20 jaar garantie

VERTROUWD BEDRIJF

Betrouwbaar Vakmanschap

LS Dakspecialist is uw go-to expert voor schoorsteenrenovatie. Ons team, met uitgebreide ervaring in het renoveren van schoorstenen, levert op maat gemaakte oplossingen die zorgen voor superieure duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden.

Dankzij onze kennis en het gebruik van de beste materialen, garanderen we een vakkundige renovatie van uw schoorsteen, wat leidt tot een verlengde levensduur en uitstekende bescherming tegen alle weertypes.

Een schoorsteenrenovatie duurt gemiddeld 2 tot 5 dagen, afhankelijk van de complexiteit. Voegwerk alleen kan binnen een dag klaar zijn.

Het regelmatig opnieuw voegen van uw schoorsteen is essentieel om waterdichtheid, veiligheid, stabiliteit, het uiterlijk te behouden en warmteverlies door beschadigde voegen te voorkomen.

De levensduur van schoorstenen hangt af van materiaal en onderhoud. Lood rond de schoorsteen gaat gemiddeld 30 tot 40 jaar mee. Voegwerk kan door weersinvloeden een kortere levensduur van 20 tot 30 jaar hebben. Schoorstenen zelf hebben een basislevensduur van ongeveer 10 jaar, maar met goed onderhoud kan dit verlengd worden.

Gratis dakinspectie

085 060 9964

REVIEWS

Wat Klanten Zeggen

Dit is een goed en jong bedrijf dat kwalitatief goed en netjes werk verricht. De reparatie aan onze Nok van het dak en de dakgoot zien er super uit echt een aanrader voor iedereen. Maandag gebeld voor een afspraak en woensdag was alles gerepareerd.

Goede ervaring met LS Dakspecialist, snelle service en leveren goed werk. Wij zijn zeer tevreden!

Goed geholpen met een nieuwe dak voor mijn aanbouw. Top service en duidelijk contact

Zeer netjes bedrijf, klantvriendelijk.werk netjes afgeleverd

CONTACTFORMULIER

Gratis Dakinspectie

  WAT IS ER NIEUW

  Onze Laatste Blogs

  Dakdekker spoed

  Waarom ‘Dakdekker Spoed’ Uw Eerste Keuze Moet Zijn Bij Dakproblemen In de wereld van woningonderhoud is het dak…

  Dakrenovatie

  Dakrenovatie: Een Cruciale Investering in de Duurzaamheid van Uw Woning In de wereld van woningonderhoud is dakrenovatie een…

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!