Dakkapel renovatie

 • Gratis offerte voor dakkapel renovatie
 • Bespaar op energiekosten
 • Verhoog de waarde van uw woning
 • Deskundig advies op maat
Maak Kennis

Renoveren van uw dakkapel

Wilt u uw dakkapel een opknapbeurt geven? LS Dakspecialist staat klaar om uw dakkapel te renoveren, mits deze nog in goede conditie verkeert.

Onze deskundige dakdekkers hebben ervaring met een breed scala aan dakwerkzaamheden en kunnen uw dakkapel renoveren met materialen die weinig onderhoud vereisen.

Denk hierbij aan het isoleren en vernieuwen van zijwangen, boeidelen, ramen en kozijnen, evenals het vervangen van het loodwerk. Dit verhoogt niet alleen de levensduur, maar verbetert ook de isolatie van uw dakkapel.

Superieure Waterdichtheid

Bij dakkapel renovatie zorgt de juiste behandeling voor een waterdichte afsluiting, essentieel voor de bescherming en levensduur van uw dakkapel.

Langdurige Duurzaamheid

Biedt weerstand tegen extreme weersomstandigheden en vereist minimale onderhoud, wat resulteert in een lange levensduur.

Bel ons

085 060 9964

Dakkapel renoveren

Is de dakbedekking van uw dakkapel aan vervanging toe, ook al is de rest nog in goede staat? Overweeg dan alleen de dakbedekking te vernieuwen.

Loodslabben zorgen voor een naadloze aansluiting tussen dakpannen. Een vervanging hiervan is snel en kostenefficiënt, zonder de noodzaak voor een complete renovatie van de dakkapel.

Het vervangen van boeiboorden en loodslabben kan zonder een volledige renovatie, wat aanzienlijk bespaart. Na deze ingreep is uw dakkapel weer volledig functioneel.

Vele klanten overwogen een renovatie maar kozen voor een nieuwe dakkapel, die binnen een dag geplaatst kan worden en volledig aan uw wensen voldoet. Of u nu dezelfde stijl behoudt of voor een nieuw model gaat, LS Dakspecialist houdt rekening met uw voorkeuren.

Kies voor een onderhoudsvrije dakkapel met Keralit gevelbekleding om nooit meer te hoeven schilderen. Keralit biedt een strakke afwerking zonder zichtbare schroef- en boorgaten.

Een dakkapel in de renovatiefase met een pas aangebrachte onderlaag, klaar voor de verdere afwerking en isolatiematerialen.

Kosten van dakkapel renovatie

Na verloop van tijd kan de uitstraling van een dakkapel verminderen, waardoor renovatie nodig kan zijn. Maar wat zijn de kosten voor het renoveren van een dakkapel, en welke alternatieven heeft u?

Bij LS Dakspecialist merken we dat de kosten voor het renoveren van een dakkapel bijna even hoog kunnen zijn als het plaatsen van een nieuwe, vaak 70 tot 80 procent van de prijs van een nieuwe installatie.

Daarom adviseren we meestal de dakkapel te vervangen in plaats van te renoveren. Overweeg uw opties en bespreek ze met onze specialisten tijdens een gratis dakinspectie.

Voordelen van vervanging boven renovatie

Vervanging van uw dakkapel biedt op de lange termijn meer voordelen dan renovatie. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

– Voldoet aan de laatste bouwvoorschriften
– Biedt superieure duurzaamheid door hoge isolatiewaarden
– Gebruik van de beste en meest duurzame bouwmaterialen
– Verhoogt de waarde van uw huis
– Aanpasbaar aan uw persoonlijke voorkeuren, inclusief diverse accessoires en opties

Tevredenheidsgarantie

Tot 20 jaar garantie

VERTROUWD BEDRIJF

Betrouwbaar Vakmanschap

LS Dakspecialist is uw expert in dakkapel renovatie. Ons team, deskundig in de specifieke vereisten voor dakkapellen, levert maatwerk dat garant staat voor superieure duurzaamheid en weerbestendigheid.

Door onze diepgaande kennis en het gebruik van eersteklas materialen garanderen we een vlekkeloze renovatie van uw dakkapel, wat leidt tot een verlengde levensduur en maximale bescherming tegen de elementen.

Door een dakkapel van € 8.500 te installeren, kan de waarde van je huis met circa € 4.250 stijgen, wat neerkomt op een meerwaarde van 50%.

Bij rot of lekkage moet je je dakkapel vervangen om erger te voorkomen; met goed onderhoud gaat een dakkapel zo’n 25 tot 40 jaar mee.

Een dakkapel van 2 meter geeft 3 m² extra, en een van 5 meter zorgt voor meer dan 7 m² ruimtewinst.

Gratis dakinspectie?

085 060 9964

REVIEWS

Wat Klanten Zeggen

Ze hebben mij geholpen met het vernieuwen van mijn platte dak. Professioneel bedrijf, zeker aan te raden!

Dit is een goed bedrijf dat kwalitatief goed en netjes werk verricht. De reparatie aan onze Nok van het dak en de dakgoot zien er super uit echt een aanrader voor iedereen. Maandag gebeld voor een afspraak en woensdag was alles gerepareerd.

Zeer netjes bedrijf, klantvriendelijk.werk netjes afgeleverd

CONTACTFORMULIER

Gratis Dakinspectie

  WAT IS ER NIEUW

  Onze Laatste Blogs

  Dakdekker Amsterdam

  Amsterdam Dakdekker: Kwaliteit en Betrouwbaarheid bij LS Dakspecialist In de bruisende stad Amsterdam, waar de architectuur net zo…

  Zinkwerk

  Het Belang van Professioneel Zinkwerk voor Uw Dak In de wereld van dakbedekking speelt zinkwerk een cruciale rol…

  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Op dit moment hebben wij een dakdekker beschikbaar bij u in de buurt!